Menu
My tour

Fietsvakantie in Nederland


Prachtig fietsen in eigen land

Ontdek de mooiste plekjes van Nederland op een heerlijke fietsvakantie in eigen land! Wij maken voor u graag een tour op maat die aan al uw wensen voldoet. Holland Bike Tours zorgt voor de mooiste routes en accommodaties, hoogwaardige fietsen met GPS-navigatie, eventueel bagagevervoer en een uitstekende begeleiding bij het samenstellen van uw tour en tijdens uw reis.

Hoge Veluwe fietsen langs de heideVeel Nederlanders zullen deze zomer hun vakantie doorbrengen in eigen land. Waar wij normaal gesproken vooral buitenlandse gasten ontvangen, bieden we onze diensten nu ook aan voor Nederlandse fietsers. Holland Bike Tours is een familiebedrijf met 20 jaar ervaring in het organiseren van fietsreizen door heel Nederland. Wij hebben in die tijd al voor veel gasten een onvergetelijke vakantie verzorgd. Onderaan deze pagina kunt u een aantal recensies lezen van onze Nederlandse gasten en op onze Tripadvisor pagina staan er meer dan 100, met een gemiddelde van vijf sterren.

Voor persoonlijk advies bel gerust 023-4100100 of stuur een mailtje naar info@hollandbiketours.com

Ontspannen op reis, alles is geregeld

Wij maken voor u graag een tour op maat die voldoet aan al uw wensen. Onze tours zijn geschikt voor elk type fietser; recreatieve fietsers, families met kinderen en sportieve fietsers. De route wordt in overleg met u samengesteld en elk start- en eindpunt is mogelijk. Wilt u de oude steden van Nederland bekijken, maar ook langs dat ene dorpje wat u nog kent van vroeger? Geen probleem! Omdat we niet het vaste knooppunten netwerk gebruiken maar eigen routes ontwerpen, is eigenlijk alles mogelijk. U kunt 30 kilometer per dag fietsen, maar ook 60 of zelfs 100. U kunt overnachten in een leuke Bed & Breakfast maar ook in een luxe boutique hotel. Wij gebruiken fietsen van hoge kwaliteit (o.a. tourfietsen, E-bikes, racefietsen en bakfietsen) maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets gebruiken. Met makkelijke GPS-navigatie op het stuur gaat u elke dag uw eigen gang en wij bieden optioneel ook bagagevervoer aan waardoor u licht kunt reizen. Vakantie op de fiets biedt in deze tijden ook meer ruimte om te bewegen in een 1,5 meter samenleving. Per accommodatie geven wij aan wat er mogelijk is qua eten en drinken en hoe zij rekening houden met de RIVM voorschriften.

Wij nemen de tijd voor u

Fietsen langs historische stedenTijdens uw tourstart nemen we de tijd om u alles uit te leggen over de route en navigatie en stellen we de fiets goed voor u af. Wij zullen dit op zo’n manier doen dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Tijdens uw reis kunt u ons altijd bereiken, ook bij pech onderweg.
Ter inspiratie kun u op onze Engelstalige website al verschillende tours en andere informatie vinden. Al onze medewerkers zijn Nederlandstalig dus het contact is gewoon in het Nederlands per telefoon of e-mail. Neemt u gerust contact op voor een belafspraak! In overleg kunnen we een vrijblijvend routevoorstel voor u maken.

Voor persoonlijk advies bel gerust 023-4100100 of stuur een mailtje naar info@hollandbiketours.com

"Dat Nederland zo mooi kan zijn"

We hebben niks met kamperen of vliegen maar fietsen doen we graag. Niet bij ons zelf in de buurt maar ergens in Nederland waar we nog nooit gefietst hebben. Via Holland Bike Tours kwamen we in Zuid-Holland uit en het jaar daarna in Gelderland. Van stad naar stad en telkens in een luxe, historisch of bijzonder hotel en soms een mooie B&B. Alles wordt voor je uitgezocht. Je fietst over routes waar het echt prachtig is en waar je soms een tijd lang niemand anders tegenkomt. Blijkbaar kent dan niemand die prachtige route. Wij kiezen voor een elektrische fiets zodat je goed opschiet. Je mag zelf kiezen hoe lang de route is; wij houden het beperkt tot maximaal 50 km per dag zodat je nog goed de tijd hebt om de stad waar je uitkomt te bezoeken. Halverwege hebben we een rustdag ingepland om extra te genieten van de omgeving. Dat Nederland zo mooi kan zijn met de fiets wisten we niet en dit gaan we zeker nog vaker doen! Met Holland Bike Tours heb je een topvakantie met professionele begeleiding vanaf het uitzoeken van de reis tot aan het inleveren van de fietsen.
Mark en Ineke, Groningen

"Geweldige keuze als je een mooie vakantie binnen eigen land zoekt"

Mijn man en ik hebben een geweldige fietsvakantie met door Holland Bike Tours. Wij wonen in Amerika en ik wilde graag de verschillende Nederlandse landschappen aan mijn man laten zien. De route die voor ons was uitgestippeld was fantastisch. Zo werden wij langs de Noord-Hollandse kust geleid, door duinlandschappen, langs tulpenvelden en door een aantal pittoreske Nederlandse steden. De route was makkelijk te volgen via de digitale navigatie die aan het begin van de trip goed werd uitgelegd. Niet alleen de route, maar ook de organisatie verliep soepel. Alle hotels waren in het centrum van de steden, waardoor we makkelijk op ontdekkingsreis konden. De hotels waren altijd op de hoogte van onze komst en lieten ons bij aankomst zien waar we de fietsen kwijt konden. Het was zeker een heel unieke ervaring voor mijn man, die nog nooit in Nederland had gefietst, maar ook voor mij als Nederlandse omdat de route ons langs delen van Nederland bracht waar ik zelf nog nooit eerder was geweest. Geweldige keuze als je een mooie vakantie binnen eigen land zoekt!
Robin en Zem, Brooklyn, VS

"Super Noord-Holland tour"

We hebben een tweedaagse tour gemaakt van Haarlem naar Bergen en terug. De eerste dag fietsten we door de polders: langs de Zaanse Schans, met een zelfbedieningspontje oversteken en via de Kaasmarkt in Alkmaar. Echt prachtig! We hebben overnacht in een mooi gelegen hotel in het leuke plaatsje Bergen. De tweede dag ging via de Noordzeekust door het Noord-Hollands duinreservaat. We hebben er ontzettend van genoten! Kortom een prachtige, zeer gevarieerde, goed uitgezochte fietstocht. Alles was strak georganiseerd met duidelijke routes en goede fietsen met dito fietstassen. We bevelen Holland Bike Tours dan ook van harte aan!
Francis en Rob, Vries

Voor persoonlijk advies bel gerust 023-4100100 of stuur een mailtje naar info@hollandbiketours.com
Share
Accept
This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies for measuring and tracking visitor statistics. By clicking Accept, or continuing to use this site, you agree with this.